Fotograf & Photoshopper

Jobønske

Er interesseret i jobs der indbefatter fotografering, billedbehandling (Photoshop) og evt. grafisk design.

Erfaring

Jeg har altid godt kunne lide at fotografere. Tog mit første rigtige billede, med min mors fotoapparat, da jeg var næsten 5 år gammel. Inden, havde jeg dog allerede mit eget legetøjs kamera. Ca. 2½ år senere fik jeg mit første rigtige fotoapparat. De første billeder jeg har liggende, som jeg selv har taget, er nogle sort/hvide billeder fra sommerferien 1986.

I 1992 var jeg på Bornholm med 7 klasse. Inden turen havde jeg investeret i et nyt Canon Prima 5, og jeg tog en hel del billeder på turen. En af opgaverne på turen var at lave en Bornholmer mappe om vores oplevelser. Alle mine billeder kom i mappen, og min klasselære skrev efterfølgende "Du har taget nogle utrolig gode fotografier på turen".

7 år senere, i skoleåret 1993/1994, gik jeg til fotolære på Ungdomsskolen i Holstebro. Og på efterskolen i skoleåret 1995/1996, havde jeg fotolære som valgfag.

I sommeren 2005 købte jeg mit første DSLR: et Canon EOS 350D. Siden har jeg lært en del om fotografering, Photoshop og Lightroom via fotobøger, lynda.com og det der i dag hedder Kelby One.

I 2007, mens jeg var i praktik hos Mira Data, lavede jeg en lille smule produktfotografering, samt portrætter af medarbejderne.

Har fotograferet til et par bryllupper, og en lille håndfuld konfirmationer, og i 2008 hjalp jeg en af mine kusiner med produktfotografering af produktdesigns hun havde lavet, som en del af hendes uddannelse.

Har i en årrække hvert år lavet mit eget julekort.

Derudover fotograferer jeg løbende ved familiebegivenheder, ferier, ture o.lign. De fleste af mine billeder bliver i dag taget med et professionelt DSLR, og efterbehandlet i Adobe Lightroom.

Har blik for detaljen, og er erfaren bruger af DSLR + tilbehør, Adobe Lightroom & Photoshop, ColorMunki, og Wacom Intuos pen tablet.