Web og frontend udvikler

Kode eksempler

(Se explanation.txt inde i zip filerne)

GetTwitterMessages v. 1.1
- koden jeg bruger til at hente tweets ind på forsiden

um_aoib_migrate
- Drupal modul lavet for Unimedia A/S, til flytning af data fra Drupal 6 til Drupal 7


Projekter / Jobs

Holstebro Kommunes intranet (2018)

IT Doktoren, Vinderup (2016-2017)

Herning Folkeblad / Unimedia A/S
- aoh.dk, folketidende.dk, mf.dk, m.fl. (2010-2014)

Hamlet III.I. (2010)

Webmakers
- mange mindre hjemmesider (2008-2009)

Gjellerup Bilværksted (2007)

Mira Data (2007)

Jobønske

Jeg er især interesseret i jobs som frontend udvikler, men også i jobs som web/PHP udvikler.

Erfaring

Senest har jeg blandt andet arbejdet med redesign / UX design af Holstebro Kommunes intranet, samt lavet hjemmeside til IT doktoren i Vinderup baseret på Drupal 8 og Bootstrap.

Min interesse for programmering stammer helt tilbage fra de senere teenage år. Det første rigtige programmeringsprog jeg kan huske at jeg har leget med, er Basic på en Commodore PET/CBM, muligvis 4000 series. Efterfulgt af en Commodore 64, hvor der også medfulgte en COMAL 80 catridge, som jeg derfor også begyndte at lege med.

Er ikke helt sikker på hvornår jeg lavde min første hjemmeside, men det har været en gang i slutningen af 90'erne. I 2000 gik jeg på IT-administrator uddannelsen på Holstebro Handelsskole, hvor et af fagene var "konstruktion af hjemmeside".

På datafagtekniker uddannelsen arbejdede jeg især med software udvikling i C, og objekt orienteret programmering i C++ .NET, men også med blandt andet PHP, og en lille smule ASP.NET.

I 2007, efter uddannelsen til datafagtekniker, var jeg i 1 måneds praktik hos Mira Data, hvor jeg blandt andet arbejdede på to PHP udviklings projekter. I det første projekt lavede jeg et system, hvor man kunne uploade et regneark over forskellige typer af printer patroner til en database, og derefter søge i databasen. Det andet projekt, hvor jeg kun nåede at arbejde med kravspecifikationen, gik ud på at lave et system, hvor forhandlere kunne downloade drivere.

I 2008 blev jeg ansat hos Webmakers (FagBladsGruppen) i Herning, hvor jeg kom til at arbejde med udvikling, opsætning, og support af mindre hjemmeside for eksterne kommercielle kunder. Dette foregik i Webmakers eget udviklede CMS system, baseret på PHP & MySQL. Mit job gik ud på at implementere designs via HTML og CSS, opsætte siderne på webserver, og supportere kunderne i brugen af siderne.

I 2010 kom jeg så til Mediehuset Herning Folkeblad, hvor jeg især kom til at arbejde med flere udviklings projekter i Drupal 6. I mange af projekterne var jeg med helt fra kravspecifikations og design fasen.

Det endte med at Mediehuset Herning Folkeblad i slutningen af 2010 gik sammen med Morsø Folkeblad, samt Folketidende på Lolland-Falster, om at skabe et selskab som samlet skulle varetage deres webudvikling. Den grundlæggende ide var at skabe et avis orienteret CMS, som alle 3 mediehuse kunne bruge. Dette blev til Unimedia A/S, hvor jeg fra starten af var med til at planlægge udviklings og projektstyrings metoder(Agilt/Scrum), samt valget af at bruge Drupal 7 som kernen i det nye system.

Hos Unimedia var jeg med til at udvikle på både frontend (Photoshop, HTML, CSS, SASS, Javascript), og backend (PHP, MySQL), og var med til at få de to til at hænge sammen, både funktionelt og design mæssigt. Og dette både på hovedprojektet med et fælles avis orienteret CMS, som alle 3 mediehuse kunne bruge, og på andre sideløbende projekter og hjemmesider.